Privacyverklaring

Via de website www.l2acs.nl (L2ACS) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. L2ACS respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Gebruik van uw gegevens
Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn, bijvoorbeeld bij het invullen van het contactformulier. Wij verwerken van u de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer

    Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • u gebruik laten maken van onze dienstverlening;
  • het afnemen van diensten via de website en het gebruikmaken van de functionaliteiten van de website;
  • het afhandelen van uw bestelling en het informeren over het verloop daarvan;
  • het verzenden van gepersonaliseerde nieuwsbrieven op basis van uw interesses;
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website;
  • het verbeteren van onze dienstverlening.

    Bewaartermijnen

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren en/of u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
Wij kunnen, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven, per e-mail contact met u opnemen en onze nieuwsbrief toezenden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen.

Verstrekking aan derden
L2ACS  verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via de contactmogelijkheden zoals aangegeven op deze website.

Cookies
L2ACS hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de website. Om deze reden kan L2ACS gebruik maken van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Bij gebruik van onze website geeft u toestemming om cookies en plugins te gebruiken. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt. Via de volgende link kunt uw nu gelijk de cookie instellingen voor deze site herstellen: Cookies herstellen 

Wij gebruiken cookies (o.a. Google Analytics) voor de volgende doeleinden:

  • het genereren van algemene statistieken en het verkrijgen van inzage in hoe onze website en nieuwsbrieven worden gebruikt door de bezoekers of lezers;
  • het optimaliseren van onze diensten;
  • het afstemmen van content op onze website en in onze nieuwsbrieven, op basis van uw interesses en aan de hand van uw klik- en surfgedrag.

Zie onze Cookiebeleid pagina voor meer informatie over cookies.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring
L2ACS behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met L2ACS via het contactformulier op deze website.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 30 augustus 2018